Natuursteenbanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Over ons

Natuursteenbanen.nl is dé vacaturebank voor werkgevers en werknemers die actief zijn binnen de Cao voor het Natuursteenbedrijf. Opgezet voor en door de Natuursteenbranche bieden we op dit portaal de mogelijkheid voor o.a. het werven van een nieuwe medewerker, het overzichtelijk presenteren van vacatures, stages en leerwerkplekken, het presenteren van ondernemingen en het toelichten van opleidingen alles specifiek voor de natuursteenbranche. Een groeiend aantal ondernemingen en kandidaten gebruiken Natuursteenbanen.nl. Vacatures, stageplaatsen en leerwerkplekken komen direct van natuursteenbedrijven, aannemers, architecten, vloerenleveranciers, gevelbouwers, adviseurs en ingenieursbureaus binnen de natuursteensector.
 

Kernpunt: rechtstreeks contact werkgevers & kandidaten

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat je weet naar welke functie je als kandidaat solliciteert, maar dat is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig. Bij veel vacature advertenties is niet (direct) duidelijk voor welke onderneming een nieuwe medewerker wordt gezocht. Een van de kernpunten van Natuursteenbanen.nl is transparantie in de arbeidsmarkt. Natuursteenbanen.nl staat voor een rechtstreeks contact tussen werkgevers en kandidaten, dus zonder tussenkomst van een uitzendbureau of intermediair. Als kandidaat bepaal je zelf bij welke onderneming je solliciteert.
 

De organisatie achter Natuursteenbanen.nl

De website van Natuursteenbanen.nl is op 1 juli 2013 online gegaan. De dragende partners zijn ABN Natuursteen, CNV Vakmensen en FNV Bouw. De kracht van het portaal ligt o.a. in het feit dat ze gedragen wordt en ingevuld is voor en door de sector en daarbij als flexibele netwerkorganisatie snel en adequaat op veranderingen in de markt kan reageren. Natuursteenbanen.nl bestaat uit professionals, elk deskundig op hun eigen gebied.

gratis inschrijven kandidaat

advertentie