Natuursteenbanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Hoe werkt het?

Een leuke baan is belangrijk, maar je oriënteren op de arbeidsmarkt kan een hele opgave zijn. Het doel van Natuursteenbanen.nl is zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen en daar werken we hard aan.

Jij bent zelf aan zet

Weten waar je solliciteert en op welke functie, dit lijkt logisch maar dat is niet altijd de praktijk. Wij staan voor een rechtstreeks contact tussen kandidaat en werkgever. Op Natuursteenbanen.nl tref je geen commerciële uitzendbureaus of detacheerders aan. Door het rechtstreeks contact tussen werkgevers en kandidaten is het mogelijk dat als je als sollicitant zelf bepaald bij welke organisatie je solliciteert. Kies zelf de vacature, stage of leerwerkplek die je aanspreekt, schrijf je sollicitatiebrief en laat je CV achter.

Wat kan ik met een opleiding?

In de studiewijzer tref je een overzicht van en informatie over opleidingen aan. Staat er een opleiding bij die bij jou past, meld je dan direct aan. Bij een uitleg van een opleiding toont Natuursteenbanen.nl een overzicht aan van vacatures die passen bij de genoemde opleiding.

Voldoende informatie

Voldoende informatie over vacatures en bedrijven is belangrijk in je zoektocht naar een (nieuwe) baan. Werkgevers die bij ons adverteren bieden we diverse mogelijkheden om jou te informeren over hun bedrijf, de functie en de toekomstmogelijkheden.

Contact

Natuursteenbanen.nl streeft ernaar om transparant te werken bij alle informatie die wij geven. Heeft u een suggestie of opmerking, waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren dan vragen wij u om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw opmerking of suggestie. Bij voorbaat dank!

gratis registreren kandidaat blauw

Brochure Natuursteenbanen.nl

vk natuursteenbanen 2016 maart