Natuursteenbanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Bedrijven natuursteenbranche

De vacatures, stageplaatsen en leerwerkplekken op Natuursteenbanen.nl komen van bedrijven binnen de natuursteenbranche, interieur, bouw, gedenkstenen, natuursteenbedrijven, vloerenleveranciers, gevelbouwers, adviseurs en ingenieursbureaus e.d. Op ons portaal zijn geen commerciële intermediairs actief zoals detacheerders of uitzendbureaus.

Voor werkzoekenden is een goede functieomschrijving of een leuke vacature niet voldoende voor het vinden van de ideale baan. Natuursteenbanen.nl biedt bedrijven veel mogelijkheden om informatie te geven over hun onderneming. Iedere ondernemer kan bijvoorbeeld aangegeven in welke sector zijn/haar bedrijf actief is en daarbij een aantal projecten van het bedrijf noemen met link naar meer informatie. Voor een werkzoekende is dit belangrijk want op deze manier kan een sollicitant gericht zoeken naar een baan binnen de sector die hem/haar aanspreekt.
 

Bedrijfspresentatie

Een onderneming kan per vestiging of per bedrijfsonderdeel een eigen 'mini' website aanmaken: de bedrijfspresentatie. Natuursteenbanen.nl biedt ondernemers de mogelijkheid om kandidaten via een bedrijfsfilm, een omschrijving, social media, contactgegevens, overzicht van actuele projecten en het tonen van de sectoren een beeld te geven van de onderneming. Ondernemers die gebruik maken van deze opties worden hier getoond.