Natuursteenbanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Over ons

Natuursteenbanen.nl is dé vacaturebank voor werkgevers en werknemers die actief zijn binnen de Cao voor het Natuursteenbedrijf. Opgezet voor en door de Natuursteenbranche bieden we op dit portaal de mogelijkheid voor o.a. het werven van een nieuwe medewerker, het presenteren van vacatures, stageplaatsen en leerwerkplekken. Daarbij kunnen ondernemers zich uitgebreid ‘in the picture’ zetten en tonen we een overzicht van opleidingen specifiek voor de natuursteenbranche.
Een groeiend aantal ondernemingen en kandidaten gebruiken Natuursteenbanen.nl. Vacatures, stageplaatsen en leerwerkplekken komen direct van aannemers, architecten, vloerenleveranciers, gevelbouwers, adviseurs en ingenieursbureaus binnen de natuursteensector.
 

Kostenbesparing bij een wervingstraject

Voor ondernemers is het niet altijd eenvoudig om bij werving van een nieuwe medewerker kostenbesparend te zoeken. Een van de kernpunten van Natuursteenbanen.nl is het creëren van transparantie in de arbeidsmarkt tegen een minimale investering. Als ondernemer kunt u direct in contact komen met kandidaten voor de vacature. Kandidaten kunnen zelf reageren op het bedrijfsprofiel van uw organisatie of op de vacature. Bijkomend financieel voordeel voor u als ondernemer is dat u bij de werving niets te maken heeft met een veelal kostbare wervingsmethode via een uitzendbureau of detacheerder.
 

De organisatie achter Natuursteenbanen.nl

De dragende partners van Natuursteenbanen.nl zijn ABN Natuursteen, CNV Vakmensen en FNV Bouw. De kracht van het portaal ligt o.a. in het feit dat ze gedragen wordt en ingevuld is voor en door de sector en daarbij als flexibele netwerkorganisatie snel en adequaat op veranderingen in de markt kan reageren. Natuursteenbanen.nl bestaat uit professionals, elk deskundig op hun eigen gebied.
 

Belangrijkste eigenschappen Natuursteenbanen.nl?

  • De gespecialiseerde vacaturebank voor en door de natuursteenbranche 
  • Rechtstreeks contact tussen werkgevers en kandidaten zonder commerciële intermediairs 
  • Geen wervingsfee bij succesvolle matching 
  • Ontzorg service overeenkomst voor ondernemers 
  • Unieke zoek- en matchingsformule 
  • Reacties van kandidaten direct in uw mailbox 
  • Personaliseren van de vacatures en bedrijfsprofielen