Natuursteenbanen.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

De Block Natuursteen

Bedrijfsprofiel

Welkom bij De Block Natuursteen.  Graag wil ik mij even persoonlijk voorstellen. Mijn naam is Mieke Clevers. Als directeur van De Block Natuursteen vind ik het belangrijk mijn klanten te informeren over mijn bedrijf.

Ik ben in 1990 begonnen in een bedrijf dat sinds 1965 door mijn schoonfamilie werd gerund. Als manusje van alles heb ik het bedrijf leren kennen. Mijn werkzaamheden bestonden uit telefoontjes beantwoorden tot de uiteindelijke bewerking van natuursteen en dan met name grafmonumenten. Ik heb het hele bedrijf leren kennen en lief hebben. Nadat mijn schoonfamilie zich in 1996 heeft teruggetrokken, heb ik het bedrijf in 1997 overgenomen, gemoderniseerd en uitgebreid.

Door de know-how van mijn schoonvader, de nodige cursussen en de jarenlange ervaring, weet ik als geen ander wat er mogelijk is en zeker wat niet mogelijk is. Verschillende materialen vragen om een andere aanpak en onderhoud. Klanten die komen voor een advies moeten duidelijke uitleg krijgen wat de mogelijkheden zijn. Zo nodig kunnen we samen naar een goed alternatief kijken, waardoor we een klant altijd tevreden kunnen stellen.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Reeweg 110
6374 BZ Landgraaf
 
045 5320862
https://deblocknatuursteen.nl/
info@deblocknatuursteen.nl
Facebook